He aha ka hoʻohana ʻana i nā mold hexagonal?

He mea koʻikoʻi ka make hex i loko o kāu pahu mea hana i ka wā e hoʻoponopono ai i nā wili ʻōpala a i ʻole ʻia.Make Hexagonal, ʻike ʻia hoʻi he make hexagonal, ua hoʻolālā ʻia e hoʻomaʻemaʻe a hoʻoponopono i nā kaula i poino ma nā bolts, screws, a me nā mea paʻa ʻē aʻe.ʻO ke ʻano hexagonal o ka make e hiki ai ke hoʻohana ʻia me nā kumu a i ʻole nā ​​wrenches crescent, e lilo ia i mea hana maʻalahi no kēlā me kēia mīkini a mea hoihoi DIY.

Hexagon nā ponihana ʻia mai nā ʻano mea like ʻole, akā ʻo kekahi o nā koho kaulana loa a lōʻihi hoʻi ʻo ka carbide molds.ʻO ka Carbide kahi mea paʻakikī a paʻa i ka lole kūpono no ka ʻoki ʻana a me ka hana ʻana i ka metala.ʻO ka hopena, ʻike ʻia ka make ʻana o ka carbide hex no ko lākou ola lōʻihi a hiki ke hana i nā kaula maʻemaʻe a pololei.

He aha ka hoʻohana ʻana i nā mold hexagonal

ʻO kekahi o nā pōmaikaʻi nui o ka hoʻohana ʻana i ka make hex ʻo ia ka hiki ke hoʻoponopono i nā kaula i hoʻopōʻino ʻia e ka ʻōpala a ʻaʻahu paha.I ka lōʻihi o ka manawa, hiki i nā kaula o nā bolts a me nā wili ke pau, e paʻakikī a hiki ʻole paha ke hoʻokuʻu iā lākou.Hiki ke hoʻohana ʻia nā mold Hex e hoʻohou a hoʻomaʻemaʻe i nā kaula i hoʻopau ʻia ma mua o ka hoʻololi ʻana i ka mea paʻa holoʻokoʻa, mālama i ka manawa a me ke kālā.

Ma waho aʻe o ka hoʻoponopono ʻana i nā kaula i pōʻino,make hexagonalHoʻohana pinepine ʻia e hana i nā kaula hou ma nā koʻokoʻo metala a i ʻole nā ​​paipu.Ma ka ʻoki pono ʻana i ka mea, hiki i nā make hexagonal ke hana i nā kaula kikoʻī a kiʻekiʻe, pono ia no ka hana ʻana i nā pilina paʻa.

I ka hoʻohana ʻana i kahimake hex, he mea nui e hōʻoia i ka hoʻopili pono ʻana o ka make me ka mea paʻa a i ʻole ka mea hana.E kōkua kēia i ka hana ʻana i nā milo maʻemaʻe a pololei me ka ʻole e hōʻino i nā mea a puni.Eia kekahi, ʻo ka hoʻohana ʻana i nā lubricants i ka wā e ʻoki ai i nā kaula hiki ke kōkua i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka friction a hoʻolōʻihi i ke ola o ka mold.

ʻO ka hoʻolālā a me ke kūkulu ʻana o ka hex die e lilo ia i mea pono pono no ka poʻe e hana me nā mea hoʻopaʻa metala.Ke hoʻoponopono nei ʻoe i nā kaula i ʻeha a i ʻole e hana ana i nā mea hou,make hexhiki ke hana i ka wikiwiki a me ka pono.

I ke kūʻai ʻana i nā ʻāpana hexagon

I ke kūʻai ʻana i nā mold hexagon, he mea nui e koho i kahi huahana kiʻekiʻe e hāʻawi i nā hopena hilinaʻi.E ʻimi i ka mold carbide me ka hana ikaika a me nā ʻoki ʻoki ʻoi e hōʻoia i hiki ke hoʻokō i nā koi o ka hana metala.


Ka manawa hoʻouna: Jan-22-2024