Babagan awake dhewe

https://www.mouldpunch.com/about-us/

Dongguan Nisun Metal Mould Co., Ltd.

Jiangsu Taisin New Materials Co., Ltd.

Didegaké ing 2002, lan perusahaan kapindho singKunshan Libiao precision hardware co., LTD.didegaké ing 2007 ing kunshan, jiangsuprovinsi, We sing spesialisasine ing produksi domestik siji doyo, waospabrik cetakan meneng plate.Impor saka tingkat anjog Asia kang pembangunan, Manufaktur, peralatan testing, wis saka Taiwan lan sawetara taun pengalaman ing jamurengineers;Ana klompok operasi technical experienced lan kontrol kualitaspersonel; produksi utama JIS, ANSI, DIN, GB, ISO, etc kabeh jinisdoyo lan piring waos, lan bisa miturut syarat, kanggonyukupi kabutuhan khusus pasar.

Nisun Metal Mould Co., Ltd. lan hardware Precision

Kunshan Libiao kang produk punch kabeh diadopsi diimpor baja kacepetan dhuwur SKH - 9 (M2), waos plate nganggo Japan datong DC53 lan sheet baja kacepetan dhuwur, perusahaan duwe kualitas dhuwur saka vakum peralatan perawatan panas, kabeh produk nganggo vakum perawatan panas, lan miturut syarat customer bisa plating titanium, nitriding lan perawatan lumahing liyane. Kanggo nambah tingkat layanan kanggo customer, Libiao diadegaké tim riset lan pangembangan kualitas lan sawise-sales tim layanan, adhedhasar pasar, inovasi positif , usaha kanggo dadi pilihan sing paling apik kanggo industri meneng domestik.

Nisun Metal Mould Co., Ltd.
Babagan Kita-1

Amarga produksi perusahaan kita saka doyo lan piring waos kinerja unggul, kualitas dipercaya, layanan kelas kapisan, mangkono menang dateng pelanggan, produk nyebar ing saindhenging negara, volume dodolan nambah, lan diekspor menyang Kanada, Thailand lan negara liyane. .Ing wektu sing padha, perusahaan kita kasil wis shenzhen stainless steel fastener industri asosiasi kanggo netepke kanggo unit anggota taunan kapindho, ana evaluasi kanggo asosiasi industri fastener provinsi guangdong, anggota katelu, malih, perusahaan kunshan kita lan perusahaan dongguan mungguh ing Oktober 2010 lan Desember 2014 lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001:2008.

pukulan lan piring waos
pukulan lan piring waos
pukulan lan piring waos

Budaya perusahaan

Filosofi bisnis kita:

nggawe kualitas nilai, kejujuran nyetak mangsa
Standar kualitas bisa diukur ing rong aspek, pribadi: mbutuhake integritas moral sing mulyastandar, duwe nilai positif, kita pracaya sing dateng lan pribadine positif bakal nggawaNilai luwih kanggo individu;Produk, ana kualitas ketat lan stabil, kanggo nggedhekakekepuasan dikarepake, nggawe nilai luwih kanggo pelanggan.We nandheske ing sikap tulus, ajining diri pinunjul, produk lan layanan banget kanggo nindakake bisnis dibangun kanggo tahan.

Kita tindakake nilai ing ngisor iki:
Fokus ing pelanggan: golek pelanggan lan dikarepake pasar, ndadekke kanggo customerNilai, ngormati lan gawe marem pelanggan. Terus ngluwihi pangarepan pelanggan, njaga kasetyan lan kapercayan pelanggan.
Respect kanggo individu lan tim: komunikasi mbukak lan jujur, adil lan adil.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita