Tentang Kami

https://www.mouldpunch.com/about-us/

Dongguan Nisun Metal kapang Co., Ltd.

Jiangsu Taisin Bahan Anyar Co., Ltd.

Diadegkeun dina 2002, jeung pausahaan kadua étaKunshan Libiao precision hardware co., LTD.diadegkeun dina 2007 di kunshan, jiangsupropinsi, Kami specializing dina produksi domestik salah sahiji punch, huntuplat screw kapang factory.Imported ti tingkat ngarah Asia ngeunaan ngembangkeun, manufaktur, alat-alat nguji, boga ti Taiwan sarta sababaraha taun pangalaman dina kapanginsinyur; Aya grup operasi teknis ngalaman jeung kontrol kualitastanaga; produksi utama JIS, ANSI, DIN, GB, ISO, jsb sagala rupapunch na piring huntu, sarta bisa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun, kaminuhan kabutuhan husus pasar.

Nisun Metal Mould Co., Ltd. sareng hardware Precision

Kunshan Libiao anu produk punch sadayana ngadopsi diimpor baja speed tinggi SKH - 9 (M2), plat huntu ngadopsi Jepang Datong DC53 jeung lambar baja speed tinggi, parusahaan boga kualitas luhur vakum alat perlakuan panas, sadaya produk ngadopsi perlakuan panas vakum, sarta Numutkeun sarat customer tiasa plating titanium, nitriding sarta treatment permukaan lianna. Pikeun ngaronjatkeun tingkat layanan ka customer, Libiao ngadegkeun tim panalungtikan sarta pamekaran kualitas luhur sarta tim layanan sanggeus-jualan, dumasar kana pasar, a inovasi positif. , narékahan pikeun jadi pilihan pangalusna pikeun industri screw domestik.

Nisun Metal kapang Co., Ltd.
Ngeunaan Urang-1

Kusabab produksi parusahaan urang tina punch na piring huntu kinerja punjul, kualitas dipercaya, layanan-kelas munggaran, sahingga meunang kapercayaan konsumén, produk sumebar ka sakuliah nagara, volume jualan ngaronjat, sarta diékspor ka Kanada, Thailand jeung nagara séjén. .Dina waktu nu sarua, parusahaan urang successively geus shenzhen stainless steel asosiasi industri fastener ka assess pikeun Unit anggota taunan kadua, ieu evaluasi pikeun asosiasi industri fastener propinsi guangdong, anggota katilu, komo deui, pausahaan kunshan kami jeung pausahaan dongguan mungguh dina Oktober 2010 jeung Désémber 2014 lulus ISO9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional.

punch jeung piring huntu
punch jeung piring huntu
punch jeung piring huntu

Budaya perusahaan

Filosofi bisnis urang:

nyiptakeun kualitas nilai, kajujuran dibentuk masa depan
Standar kualitas bisa diukur dina dua aspék, pribadi: merlukeun integritas akhlak muliastandar, boga nilai positif, kami yakin yén kapercayaan tur kapribadian positif bakal mawanilai leuwih pikeun individu;Produk, aya kualitas ketat tur stabil, pikeun maksimalkeun pungsi nukapuasan paménta, nyieun nilai leuwih pikeun customers.We keukeuh dina sikep ikhlas, reputasi beredar, produk alus teuing jeung jasa pikeun ngalakukeun bisnis diwangun pikeun panungtungan.

Urang turutan nilai handap:
Fokus kana palanggan: manggihan konsumén jeung paménta pasar, brings ka konsuménnilai, hormat jeung nyugemakeun konsumén. Terus ngaleuwihan ekspektasi customer, ngajaga kasatiaan customer jeung amanah.
Hormat pikeun individu sareng tim: komunikasi kabuka sarta jujur, adil jeung adil.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami