Rreth Nesh

https://www.mouldpunch.com/about-us/

Dongguan Nisun Metal Mold Co., Ltd.

Jiangsu Taisin New Materials Co., Ltd.

Është themeluar në vitin 2002, dhe kompania e dytë qëBashkëpunimi i pajisjeve të saktësisë Kunshan Libiao., LTD.u themelua në vitin 2007 në Kunshan, Jiangsuprovincës, Ne jemi të specializuar në prodhimin e një të brendshme të shënoj, dhëmbFabrika e mykut të vidave me pllaka.Importuar nga niveli kryesor i zhvillimit, prodhimit, testimit të pajisjeve të Azisë, ka nga Tajvani dhe përvojë disavjeçare në mykinxhinierë; Ekziston një grup i operimit teknik dhe kontrollit të cilësisë me përvojëpersoneli; Prodhimi kryesor JIS, ANSI, DIN, GB, ISO, etj të gjitha llojet egrusht dhe pllakë dhëmbësh, dhe mund sipas kërkesave tuaja, tëplotësojnë nevojat e veçanta të tregut.

Nisun Metal Mold Co., Ltd. dhe pajisje precize

Kunshan Libiao, produktet e punimeve të së cilës të gjitha miratojnë çelikun e importuar me shpejtësi të lartë SKH - 9 (M2), pllaka e dhëmbëve miraton datong DC53 japoneze dhe fletë çeliku me shpejtësi të lartë, kompania zotëron cilësinë e lartë të pajisjeve të trajtimit të nxehtësisë me vakum, të gjitha produktet miratojnë trajtimin termik me vakum, dhe sipas kërkesave të klientit mund të jetë titan, nitriding dhe trajtime të tjera sipërfaqësore.Për të përmirësuar nivelin e shërbimit ndaj klientit, Libiao krijoi një ekip kërkimi dhe zhvillimi me cilësi të lartë dhe ekip të shërbimit pas shitjes, bazuar në treg, një risi pozitive , përpiqen të bëheni zgjidhja më e mirë për industrinë vendase të vidave.

Nisun Metal Mold Co., Ltd.
Rreth nesh-1

Për shkak se kompania jonë prodhimi i punimeve dhe pllakës së dhëmbëve me performancë superiore, cilësi të besueshme, shërbim të klasit të parë, fiton besimin e klientëve, produkte të përhapura në të gjithë vendin, vëllimi i shitjeve po rritet dhe eksportohet në Kanada, Tajlandë dhe vende të tjera .Në të njëjtën kohë, kompania jonë ka qenë rradhazi shoqata e industrisë së mbështjellësve prej çeliku inox Shenzhen për të vlerësuar për njësinë e dytë vjetore anëtare, u vlerësua për shoqatën e industrisë së fiksimeve të provincës Guangdong, anëtare e të tretës, për më tepër, kompania jonë kunshan dhe kompania dongguan përkatësisht në Tetor 2010 dhe dhjetor 2014 kaluan certifikimin ndërkombëtar të sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001:2008.

grusht dhe pllakë dhëmbësh
grusht dhe pllakë dhëmbësh
grusht dhe pllakë dhëmbësh

Kultura e sipërmarrjes

Filozofia jonë e biznesit:

krijoni cilësinë e vlerës, të ardhmen e formuar me ndershmëri
Standardet e cilësisë mund të maten në dy aspekte, personale: kërkon integritet moral fisnikstandarde, kanë vlera pozitive, besojmë se do të sjellë besimin dhe personalitetin pozitivmë shumë vlerë për individin; Produktet, ka cilësi strikte dhe të qëndrueshme, për të maksimizuarkënaqësia e kërkesës, krijon më shumë vlerë për klientët. Ne këmbëngulim për një qëndrim të sinqertë, reputacion të jashtëzakonshëm, produkte dhe shërbime të shkëlqyera për të bërë një biznes të ndërtuar për të qëndruar.

Ne ndjekim vlerat e mëposhtme:
Përqendrohuni te klienti: gjeni klientët dhe kërkesa e tregut, sjell tek klientivlerësoni, respektoni dhe kënaqni klientët. Kapërceni vazhdimisht pritshmëritë e klientëve, ruani besnikërinë dhe besimin e klientit.
Respekt për individin dhe ekipin: komunikim i hapur dhe i ndershëm, i drejtë dhe i drejtë.

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni